Om GG Blokhus | Laugsstyrelsen | Laugsbrødre | Kontakt





Velkommen > Meddelelser > Beretning

Beretning

Gourmand & Gourmet - Blokhus


2020 Oldermandens Beretning ved Ordinær Laugssamling 31. januar.

KunstCafeen - Blokhus.

 

 

Velkommen til Gourmand & Gourmet laugssamling på KunstCafeen, Blokhus.

Vi er i aften 22 laugsbrødre samlet ud af 28 mulige, rigtig flot.

Der er meldt 2 brødre ud, hvorfor vi har plads til 2 nye brødre og der er til i aften indstillet 4 aspiranter, og vi skal derfor have gang i stemmesedlerne om lidt.

Igen i årholder vi denne tidlige laugssamling, således de nyvalgte brødre har mulighed for at deltage i laugsmiddagen den 29. februar som er uge 9 i år, derfor laugsmiddag i februar.

Sidste år havde vi endnu en fantastisk aften, hvor vi startede med bl.a. sabel afhugget champagne, fantastisk mad, vine med mere. Igen ser vi frem til dette årslaugsmiddag og forhåbentligt at byde vore nye brødre velkommen.

For mange år siden bestemte en eller flere af vores brødre stort set menuen til den store spisning. Selvfølgelig altid i samråd med værten, på stedet hvor middagen skulle afholdes. Men efterhånden er det værten, der kommer med et bud, oglaugsstyrelsen nikker ja.

 

Mon der er en eller flere laugsbrødre, som måtte have lyst til at være med, i samarbejde med laugsstyrelsen, til at bestemme næste års laugsmiddagsmenu eller sensommerspisningen? Og som har lysttil at fortælle lidt om råvarer, skikke og drikke. Måske som et tema over middagen fra evt. et land incl. vine. Så kom endelig frem.

 

Igen, som de fleste af jer ved, blev Gourmand & Gourmet startet på Lanternen den 1. marts 1999, dermed bliver dette år nr. 21 i rækken.

 

Lad os bede Tørstmesteren udbringe en 21 års skål.

 

Tak.

 

Oldermanden

Helge ”Myg” Stensballe









GG Blokhus | Powered by Infokey A/S | Design by Erling Post Madsen